GRÅKJÆR

EKSPERT I NØGLEFÆRDIGE TOTALENTREPRISER


GRÅKJÆR er opdelt i 4 virksomhedsområder:

• GRÅKJÆR Erhverv & Bolig

• GRÅKJÆR Landbrug

• GRÅKJÆR Aqua

• GRAAKJAER GmbH

Vores virksomhed har sine rødder i Danmark, hvor stifteren af firmaet og navngiveren John Gråkjær i 1973, som en tyveårig tømrermester gennemførte sit første nøglefærdige landbrugsbyggeri i Fjaltring. Dermed lagde han grundstenen til det GRÅKJÆR, der i dag opererer i store dele af Europa.

Som totalentreprenør realiserer vi individuelle og nøglefærdige erhvervs- og landbrugsbyggerier samt landbaseret fiskeopdræt.
Vi tager hånd om byggeprojekter i alle faser - vi tilbyder komplet projektstyring, begyndende med den første rådgivning, evt. hjælp med at finde finansiering, derefter planlægning, kalkulation, godkendelse og byggeledelse. 

En åben og kommunikativ væremåde er en vigtig del af virksomhedskulturen.
Fokus ligger på økonomiske og helhedsorienterede byggeløsninger i et konstruktivt samarbejde mellem bygherre og Gråkjærs medarbejdere.


TROVÆRDIGHED OG EKSPERTISE

- det kan du kende os på!

Hos Gråkjær får du automatisk adgang til et bredt spekter af kompetencer inden for moderne bygningskonstruktion. Mere end 100 eksperter der hver især brænder for netop deres felt. Ovenstående er din garanti for pertentlighed i alle byggeprojektets faser. Garanti for at din kommende bygning lever op til alle love og regulativer, at lokalerne producerer, lagrer og fungerer optimalt – og udvikles løbende, når behovene med tiden ændres.

I Gråkjær tænker vi nyt på en platform af gamle dyder. Troværdighed, ordholdenhed, udvikling og orden i tingene, er således fundamentale pejlemærker i vores daglige arbejde.
Kontakt os og fortæl om dine byggeplaner.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk