11.3.2009

Gråkjær overtager AP Company

Gråkjær overtager inventarfirmaet AP Company

Aktiviteterne i inventarfirmaet AP Company videreføres nu af byggefirmaet Gråkjær A/S, hvilket betyder at inventarprogrammet bibeholdes til gavn for svineproducenter i ind- og udland.

 

Forretningstrategien fra Gråkjærs side har gennem årene været at tage hånd om hele byggeprocessen - fra strategiplan og rentabilitet over miljø - og myndighedsbehandling til projektering og udførelse af byggeprojektet. Inventarleverancen har altid været et vigtigt led for svineproduktionen, derfor er der stor fokus på produktkvalitet og udvikling. AP Company har 14 års erfaring og de seneste 2 år er der, i tæt samarbejde med Gråkjær A/S, udviklet intensivt på firmaets inventarprodukter.

 

AP Company har opbygget et net af forretningsforbindelser i ind‐ og udland, og besidder et fremtidssikret produktionsapparat.


Den selvstændige forretningsenhed i Gråkjærkoncernen skal på markedsvilkår fortsætte med at betjene tidligere og kommende kunder med fokus på produkt, kvalitet og pris, og dermed leve op til det moderne landbrugs krav. Der vil fortsat være mulighed for at indsætte inventar fra andre leverandører i projekter, der gennemføres af Gråkjær A/S.


Produktnavnet AP Company vil blive videreført fra domicilet i Horsens. Det betyder at der herfra vil kunne betjenes landmænd, forhandlere samt andre leverandører af byggeprojekter.


”Vi har igennem de sidste år benyttet AP Companys inventarsystem i vores byggerier, og været rigtig godt tilfredse med kvalitet og leverance. Derfor ser vi gerne at firmaet fortsat kan levere inventar til danske og udenlandske staldbyggerier. Trods den økonomiske afmatning vil vi være med til at udvikle fremtidens staldsystemer, så Danmark fortsat kan være i front inden for fødevareproduktion”; udtaler direktør for Gråkjærkoncernen Benny Lægsgaard. ”Vi står nu med et firma, der har sluttet ringen, og kan levere en komplet nøglefærdig løsning til den innovative landmand, der ønsker at udvide produktionen”.


Med overtagelsen konsolideres branchen, hvilket er nødvendigt for at sikre landmanden den bedste kvalitet til den rigtige pris.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk