3.12.2018

Stor interesse for prøvelejligheder

Åbent hus i prøvelejligheder i Rødovre Karreen tiltrak ca. 250 besøgende. Se de flotte lejligheder her.

Forleden var der åbent hus i de færdige prøvelejligheder på Rødovre Karreen. Ca. 100 interesserede stod i kø for at se de attraktive lejligheder, som Gråkjær opfører.

Lejlighederne er på mellem 40 og 139 m2 og får mellem 1 og 6 værelser. De mange forskellige boligstørrelser sikrer, at Karreen får en varieret beboersammensætning.

Oase i byen

I gårdrummet etableres grønne fællesområder og pixi-haver, hvor beboerne kan dyrke deres egne grøntsager. På øverste etage bliver der en svalegang, hvor man kan gå hele Karreen rundt, og beboerne her får samtidig altan, hvor de kan sidde ude og nyde solen. De fleste lejligheder er gennemgående i bygningen. Dermed får de et flot lysindfald fra to sider.

I alle lejligheder ud mod Slotsherrensvej, som er stærkt trafikeret, er der monteret russervinduer – et specielt dobbeltvindue som gør, at man kan få luft ind i lejligheden uden at blive generet af trafikstøjen.

Mange faggrupper i gang

På byggepladsen er der heftig aktivitet. Forskellige faggrupper arbejder samtidig med alt fra elementmontage til el-arbejde, maling og belægning, for at få de to etaper af Rødovre Karreen klar til indflytning.

”Vi har ca. 80 mand i gang på pladsen og både kran og diverse lifte i gårdrummet. Det har vi haft konstant de seneste 2 måneder”, fortæller Kristian Østerby, byggeleder hos Gråkjær. ”I næste uge er elementmontørerne helt færdige. Så får vi bedre plads til de andre faggrupper”, fortæller han.  

Gråkjær færdiggør Rødovre Karreen i 2 etaper. Første etape står færdig til indflytning 1. marts og 2. etape står klar til indflytning 1. maj.

Gobolig, der står for udlejningen af lejlighederne i Rødovre Karren, afholder åbent hus igen 8. december

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk