13.9.2014

Protruck nyt domicil og værksted

Gråkjær afleverer nyt byggeri til Protruck

 

Protruck direktør Michael Laursen udtaler:
 

ProTruck A/S valgte i 2012 at bygge et nyt domicil til sine aktiviteter med salg, service og reparation af gaffeltruck og lager materiel. 
Et af de første kriterier ved valg af leverandør var at finde en erfaren virksomhed, som var kendetegnet ved at have alle nødvendige faglige discipliner i egen organisation samt at være økonomisk robust - så der var 100% sikkerhed i byggefasen.

 

 

Efter et tæt opløb faldt valget på Gråkjær Industribyg A/S, som markerede stor faglig kompetence, fleksibilitet m.h.t løsninger og en skarp pris.

ProTruck A/S tilknyttede egen rådgivende ingeniør som koordinerede detaljerne i tæt i samarbejde med Gråkjær som totalentrepenør.

 

Tidligere nyhed --------------------------------------------------------

 

Protruck A/S i Odder har succes, og har derfor valgt at bygge nyt domicil indeholdende værksted, lager og administration i samme bygning.


Virksomheden importerer, sælger og servicerer Hyster trucks, og er således forhandler af et full-line produktprogram som omhandler alt fra EL- palleløftere til 52 tons truck, alle i eget brand.  Hyster trucks er udviklet til det europæiske marked og bliver også produceret i Europa, og er kendt for en særdeles god kvalitet.

Virksomheden blev etableret i september 2011, og overtog dermed forhandlingen af Hyster Trucks i Danmark, i forbindelse med disse aktiviteter har man hidtil boet i naboejendommen til det nye byggeri, disse lokaler er blevet for små, og man har valgt at lade Gråkjær Industribyg A/S opføre et nyt byggeri på 3200 m2. Det nye byggeri kommer til at rumme 2 virksomheder, Protruck og Uniktruck.

God vækst det første år - bedre end forventet
De gode økonomiske resultater har fået ledelsen til at tage beslutningen om at bygge nyt, og dermed gearer til ny vækst. Desuden har det været et ønske at bygge så alle aktiviteter kan rummes samme sted.


Gråkjær er valgt ud af 10 entreprenører
Projektet opføres i totalentreprise og Torben Brix fra Gråkjær har været proaktiv i forhandlings- og designfasen, hvilket har været medvirkende til valget af Gråkjær som entreprenør. Desuden vægter Protruck kvalitet i byggeriet højere end økonomi. Det er vigtigt at projektet dækker den fremtidige drift og service og at indretning og funktionalitet er i top – derfor har Protruck valgt Gråkjær til at opføre byggeprojektet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk