4.4.2018

Pølser, taler og prøvelejlighed på Ib Schønbergs Alle

21. marts var der rejsegilde på Ib Schønbergs Alle i Valby, hvor 228 ungdomsboliger snart står færdige.

Rejsegildet bød på godt humør blandt pladsens travle håndværkere, som fik et afbræk og blev budt indenfor, i et til lejligheden opstillet telt sammen med de øvrige fremmødte.

Martin Schjørring, teknisk direktør i Gefion Group, bød velkommen og præsenterede de tilstedeværende arkitekter samt rådgivende- og projekterende ingeniører. Han gav derefter mikrofonen videre til Torben Juul fra Zeso arkitekter, der har tegnet bygningen. Han præsenterede før- og efter billeder og udtrykte glæde over det vellykkede arbejde som håndværkerne og Gråkjær har udført og fortalte, at han var blevet positivt overrasket over at se bygningen i virkeligheden.

Også Gråkjærs projektleder Bjarne Edske havde masser af ros til håndværkere, bygherre og de øvrige samarbejdspartnere.

Martin Schørring stod derefter i spidsen for et 3-foldigt hurra for byggeriet og folkene, der har opført det. Derefter var der pølser og sodavand til alle på pladsen.  

Til arrangementet var der desuden mulighed for at se en prøvelejlighed og at komme en tur op på taget og se København og byggeriet fra oven.

Blok A, den første af byggeriets 3 blokke, som rummer 94 lejligheder, er næsten færdigbygget. I de 56 lejligheder i blok B er gulvlæggerne i gang med at lægge gulve. Når de er færdige, mangler kun det afsluttende malerarbejde og montering af køkken og hvidevarer, før denne blok også er færdiggjort. I blok C er malerne i fuld gang med de 78 lejligheder, hvorefter gulvlæggerne fortsætter i denne blok.

Byggeriet forventes at stå færdigt til sommer.

Se også

Gråkjær skal opføre 228 ungdomsboliger i Valby

Læs mere

1824 elementer til flotte ungdomsboliger

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk