11.6.2019

Nyt domicil giver DMT bedre produktionsflow

Nyt domicil skal levere udstyr til forskning i hjerte- karsygdomme. Med de nye lokaler er Danish Myo Technology en anderledes produktionsvirksomhed.

”Vi er glade for det nye domicil, som Gråkjær har bygget. Det giver os et bedre produktionsflow og en nemmere hverdag. Vi har haft et super samarbejde med Gråkjær, de har været gode til at styre processen, er nemme at kommunikere med og har lyttet til vores ønsker”.  

Det nye domicil er på 1.098 mog består af kontorer, produktions- og værkstedsfaciliteter samt lager og personalefaciliteter til virksomhedens medarbejdere.

For at sikre en lang levetid på bygningen, er den opført i betonelementer og som en flot detalje har den et indgangsparti i zink, der ud over at være smukt også har den fordel, at det er vedligeholdelsesfrit.

Anderledes produktionsvirksomhed

DMT har haft en indretningsarkitekt tilknyttet byggeriet. Hun har sikret at både produktion og kontor er indrettet, så det giver optimale forhold for medarbejderne, giver ro, glæde og afveksling i hverdagen. Indretningsarkitekten har bl.a. arbejdet med farver på vægge og gulv. Når man træder ind, får man straks indtryk af at produktionsvirksomheden skiller sig ud fra den gennemsnitlige produktionsvirksomhed.

Danish Myo Technology drives af brødrene Henrik og Carsten Petersen. De har specialiseret sig i en nicheproduktion af udstyr til kardiovaskulær forskning, med hovedvægt på avancerede systemer til at måle små ændringer i blodkar i forbindelse med hjerte- karsygdomme. 98 % af virksomhedens produktion eksporteres til universiteter i over 80 lande - fordelt på 6 kontinenter.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk