18.8.2016

Ny regionsdirektør skal åbne Gråkjær-kontor i København

Johnny Holt er pr. 15. august ansat som regionsdirektør for Gråkjær Erhverv på Sjælland. Johnny får ansvaret for Gråkjær Erhvervs nye regionskontor i Københavnsområdet

Johnny er bosiddende i København og har i mange år været tilknyttet og beskæftiget i entreprenørbranchen, både som selvstændig rådgiver, som ejendomsudvikler og ikke mindst som udførende hoved- og totalentreprenør. 

”Da en stigende del af vores byggerier opføres i det østlige Danmark, er det et helt naturligt skridt, at vi nu styrker organisationen med en regionsdirektør og etablerer kontor i Københavnsområdet. Med sin erfaring bl.a. inden for ledelse af totalentrepriser, herunder store og markante boligbyggerier, er Johnny Holt den helt rigtige til at stå i spidsen for vores organisation på Sjælland. Jeg ser virkelig frem til, at vi for alvor bliver etableret i København og får nærværende ledelse og sparring omkring potentialet og udviklings- mulighederne for os i Østdanmark –” udtaler direktør i Gråkjær Erhverv Henrik Skaarup.

De seneste 5 år har byggerier på Sjælland udgjort ca. 30% af Gråkjær Erhvervs samlede omsætning – og med indtoget på boligmarkedet forventes andelen at stige i de kommende år. Samlet set opføres der flere byggerier i og omkring de større byer, især København, og derfor giver det rigtig god mening at udvide med et kontor i København.  Det er ikke kun boliger der satses på, men også erhvervs-, undervisnings- og idrætsbyggeri er nogle af de andre segmenter, der forventes meget af i fremtiden.

”Gråkjær er en spændende virksomhed, og jeg glæder mig til at tage del i udviklingen af Gråkjær i hovedstadsområdet. Med min erfaring fra alle byggeriets faser og parter, og et godt netværk på Sjælland, kan jeg bidrage positivt med sparring til både vores byggeledelse, ledelse og kunder”, udtaler Johnny Holt, Gråkjærs nye regionsdirektør på Sjælland.

Hos Gråkjær er ”kunden i centrum” og har topprioritet, derfor er det vigtig for os, at vi er til stede og har en tæt dialog i dagligdagen. Vi kan med regionsdirektøren virkelig forfølge mulighederne sammen med vores faste kunder og samarbejdspartnere, dyrke vores netværk og selvfølgelig skabe relationer til nye kunder og spændende projekter. 

Samtidig giver et kontor ved København mulighed for at for de ansatte på Sjælland får et fast arbejdssted tæt på deres bopæl. Medarbejdertrivslen er utrolig vigtig og med kontorplaceringen håber virksomheden også, at det bliver lettere at tiltrække flere dygtige medarbejdere i Københavnsområdet. ”Med væksten i byggesager på Sjælland får vi brug for flere bygge- og projektledere og det optimale vil være folk med lokalkendskab”, siger Henrik Skaarup.

En stor del af de projekter der i øjeblikket startes op på Sjælland er boligbyggerier. Blandt andet er første spadestik taget til 52 ungdomsboliger i Næstved og byggeriet af 25 store luksuslejligheder på Nørrebro i København er også i gang.

”Jeg glæder mig meget til samarbejde med Johnny Holt, og for at sikre den helt rigtige introduktion og integration i Gråkjærs værdier og  forretningssyn vil jeg fortsat selv være meget til stede på Sjælland”, udtaler Henrik Skaarup.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk