20.8.2015

Lyngby Gymnasium nu helt up-to date

Elever og lærere glæder sig over de nye moderne lokaler

Da elever og lærere på Lyngby Gymnasium startede op på deres uddannelse og arbejde efter sommerferien havde Gråkjær færdiggjort 4.000 m2 flot moderne undervisningsfløj samt renovering af en eksisterende bygning med dertilhørende ude-arealer. For at skabe sammenhæng i de nye - og renoverede bygninger er arkitekturen blevet holdt i samme flotte bygningsstil med gule teglsten og sort tegltag.

Med den nye undervisningsfløj har skolen fået meget bedre udnyttelse af lokaler og rum. Der er blevet oprettet nye klasselokaler, og dobbelt højt fællesrummet er opført multifunktionelt med indbygget siddetrappe samt et fint cafélignende miljø til samarbejde og hyggeligt samvær. Fællesrummet har en god akustik og kan derfor bruges til diverse arrangementer, som fx foredrag osv.  Derudover er Lyngby Gymnasiums gamle idrætshal blevet renoveret og lavet om til lærernes fælles kantine, hvor der også er oprettet moderne arbejds-/lounge miljø.

Gråkjærs Byggeleder, Kenneth Linderoth, har fået rigtig pæne tilkendegivelser om byggeriet fra især lærerne. ”De er begejstrede og meget glade for de venlige og lyse rum, som den nye undervisningsfløj og renoveringen af den eksisterende idrætshal, har givet dem”.

Gråkjær har, udover den nye tilbygning og renovering af en eksisterende bygning, også opført en idrætshal til Lyngby Gymnasium, som blev taget i brug i foråret 2015.  For samme bygherre, K-Nord, har Gråkjær også opført Handelsskolen i Frederikssund samt en idrætshal for Hillerød Handelsskole.

Læs referencen her eller få mere information om den nye idrætshal på Lyngby Gymnasium på referencen her.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk