11.12.2018

I mål med rekord-tidsplan

Gråkjær har afleveret 6.700 m2 lager og kontor til en yderst tilfreds bygherre, HD Ejendomme.

Cycle Service Nordic, der er lejer hos HD Ejendomme flytter nu ind i sin nye lager- og administrationsbygning. De har været med helt fra den første planlægning. Dermed har de haft mulighed for at få bygningen indrettet, så den passer til deres behov. 

”Administrationsdelen har store vinduespartier, der giver et flot lysindfald. Sammen med klimaanlægget, de tæppebelagte gulve og systemlofterne sikrer det et godt indeklima,” fortæller Jakob Iversen, projektleder hos Gråkjær.

Bygget på rekordtid

HD Ejendomme havde et ufravigeligt krav om afleveringstidspunkt og dermed en stram tidsplan. Byggeriet er derfor opført på 8 måneder.

”Vi sætter altid en ære i at holde det, vi lover og aflevere til tiden uanset, hvor stram tidsplanen er. Men jeg må da indrømme, at vi – og vores underentreprenører – har knoklet for at komme i mål med denne opgave. Men det lykkedes”, fortæller Jakob Iversen.

Godt samarbejde

HD Ejendomme er fuldt ud tilfreds med valget af Gråkjær til opgaven:

”Samarbejdet har fra dag ét været fantastisk. Gråkjær er på alle måder gået ind til denne opgave med det mål at aflevere et godt produkt til bygherren, lige fra udviklingsfasen over udførelsesfasen og til vi, som bygherre, i dag står med en virkelig flot og funktionel ejendom. Og vel at mærke lavet på rekordtid”, udtrykker Morten Bo Knudsen, bygge- og projektudviklingschef hos HD Ejendomme og fortsætter:

”Gråkjær fremstår som meget professionelle i forhold til at VILLE levere et godt produkt til bygherren. De er lydhøre overfor bygherren og dennes lejers ønsker og behov, løsningsorienteret, en god sparringspartner i forhold til ideer, god attitude, meddelsomme på vigtige processer. Vi mærker, at Gråkjær har virkelig stor erfaring indenfor håndtering af bygherren og selve byggeprocesserne. Det har været en rigtig god oplevelse”.

Klar til fremtidigt samarbejde

Byggeriet til Cycle Service Nordic i Tietgenbyen er det første erhvervsbyggeri HD Ejendomme har opført i en årrække, men virksomheden forventer at starte flere projekter i tiden, der kommer. Hvis der fortsat er efterspørgsel fra lejere.

HD Ejendomme ejer og udlejer 3.000 boliger og 375 erhvervslejemål over hele Danmark. Deres koncept er et tæt og godt samarbejde med lejerne for at sikre glade lejere. På samme måde samarbejder de tæt med deres leverandører.

”HD Ejendomme ser frem til et fortsat samarbejde med Gråkjær og det være sig forhåbentlig både på bolig- og erhvervssiden”, afslutter Morten Bo Knudsen.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk