24.2.2016

Gråkjær opfører ungdomsboliger i Næstved

Byggeriet markerer starten på et nyt forretningsområde

Gråkjær har indgået aftale med Blomstergården A/S om opførelsen af første etape af 130 ungdomsboliger i Næstved. Byggeriet opføres som konceptbyggeri i individuelt design og er dermed på linie med mange af Gråkjærs andre erhvervsbyggerier. 

”At projektere og designe boliger kommer som en naturlig forlængelse af den måde vi arbejder på og sker i samarbejde med tidligere kunder” udtaler divisionsdirektør i Gråkjær Henrik Skaarup.

Det var en henvendelse fra tidligere kunder samt efterspørgsel fra markedet generelt, der ledte til at Gråkjær valgte at gå ind på det nye forretningsområde, som boligbyggeri udgør. Ud over Blomstergården arbejder Gråkjær også på flere andre boligsager, som har det til fælles, at alle udvikles i samarbejde med tidligere samarbejdspartnere.

Første etape af byggeriet opstartes med byggemodning nu og forventes at stå færdigt til foråret 2017. Det omfatter i første omgang 52 lejligheder på mellem 38 og 62 m2, fordelt på etværelses-, toværelses- og treværelses lejligheder.  Byggeriet bliver på i alt 2.654 m2, fordelt på 3 etager, samt belægningsarealer på i alt 3.800 m2.

Ungdomsboligerne kommer til at ligge centralt placeret i Næstved, tæt på stationen og Næstveds kommende Campus.  Byggeriet vidner om fremgang i Næstved, efter flere års byggestop i byen.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk