3.4.2017

Gråkjær opfører også anden etape af Blomstergården

Gråkjær har indgået aftale med FLY invest om opførelse af 1.107m2 ungdomsboliger i Næstved

Gråkjær opfører i øjeblikket 52 ungdomsboliger i etape 1 af Blomstergården på Grønvej i Næstved. Snart starter byggeriet af anden etape med yderligere 21 ungdomsboliger. Det kommende byggeri skal ligge i forlængelse af første etape.

”Alle lejlighederne i Blomstergårdens etape 1 er udlejet inden byggeriet er afsluttet, så derfor sætter vi nu gang i byggeriet af 21 lejligheder mere. Vi har et super godt samarbejde med Gråkjær på etape 1 af Blomstergården, så det er helt naturligt for os, at Gråkjær også skal opføre etape 2” fortæller en af bygherrerne bag projektet, Frederik Hansen.

Tilpasset efterspørgslen

Etape 2 kommer, ligesom etape 1, til at bestå af en blanding af 1-værelses-, 2-værelses- og 3-værelses lejligheder, på mellem 38 og 62 m2. ”sammensætningen af lejligheder er tilpasset den efterspørgsel bygherren har fået, i forbindelse med udlejningen af etape 1, så vi er sikre på at lejlighederne har den rigtige størrelse i forhold til efterspørgslen på ungdomsboliger” fortæller Regional salgschef hos Gråkjær, Benny Hansen, der også glæder sig over at samarbejdet fortsætter. 

Snart klar med etape 1

Første etape af Blomstergården står færdig til maj. På byggepladsen mærker projektteamet tydeligt den store interesse for lejlighederne. Der kommer ofte besøgende til fremvisninger af lejligheder – og mange interesserede stopper op og kigger nysgerrigt på byggeriet når de kommer forbi.

De besøgende kan se et næsten færdigt byggeri udvendigt. I løbet af 2 uger er den sidste beklædning færdig og belægning og udvendige arealer er ved at blive anlagt.

Godt ungdomsmiljø

Der er lagt op til et godt ungdomsmiljø i Blomstergården, som er nærmeste nabo til byens kommende Campus, der i øjeblikket er under opførelse. Som nabo får Blomstergården desuden en udendørs crossFit bane, der bliver til i samarbejde mellem bygherre og en række sponsorer – herunder Gråkjær.  

Vil du læse mere om byggeriet af første etape af Blomstergården og vores andre boligbyggerier?

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk