31.8.2017

Gråkjær opfører nyt domicil til Sander Gruppen

Gråkjær har indgået aftale med Sander Gruppen om opførelse af nyt kontordomicil i 2 plan med showroom.

Byggeriet vil bestå af eksklusivt showroom og mødelokaler i stueetagen samt kontorer på 1. sal. Showroomet bliver et dobbelthøjt rum, som skal give ekstra lys og luft i udstillingen. Kontorerne på 1. sal forbindes med en flot gangbro i træ og glas.

De nye lokaler opføres i en limtræskonstruktion med sandwichpaneler og alu-partier. Det giver bygningen et lyst og imødekommende udtryk med store vinduespartier og fokus på lysindfald og indeklima. Det nye domicil bliver på i alt 711 m2 og opføres mellem virksomhedernes eksisterende lokaler.

Den nye administrationsbygning giver virksomhederne mulighed for bedre at fremvise sine produkter og giver medarbejderne et bedre arbejdsmiljø. Desuden omdannes de gamle kontorlokaler til bl.a. træningsrum, så den nye administrationsbygning bliver til dobbelt glæde for alle ansatte.

Sander Gruppen består af 4 datterselskaber, hvoraf de 3 har til huse i Hinnerup. Virksomhederne designer, fremstiller og leverer butiksinventar, salgsdisplay, shop in shop løsninger, alt i skiltning - med speciale i coronalys, samt merchandise til primært dansk detailhandel, her kan nævnes Dansk Supermarked, Helly Hansen, BodyLab, Haribo og Toms.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk