22.6.2017

Gråkjær og Koncenton fortsætter godt samarbejde i nyt stort boligprojekt

Parterne har lukket en aftale om opførelsen af 10.500 m2 etageboliger i Rødovre

Gråkjær og Koncenton har indgået aftale om opførelsen af en større etageejendom, der er en del af den nye Islevhaveby i Rødovre. Projektet rummer 117 lejligheder på i alt 10.200 m2 samt 300 m2 erhvervslokaler. De 300 m2erhvervslokaler er blevet videresolgt.

Koncenton er slutbruger på projektet, mens Gråkjær er totalentreprenør og desuden står for byggefinansieringen.

”Vi er glade for endnu en gang at samarbejde med Gråkjær om et stort boligprojekt, da vi har et fremragende samarbejde på de andre sager, der opføres lige nu,” siger indkøbschef i Koncenton, Anders Bangsgaard.

Koncenton har specialiseret sig i at udbyde investeringsejendomme i de største danske byer til danske investorer.
 

Spændende karré-projekt

Etageejendommen opføres i gule teglsten som en karré. Karréen kommer til at variere i højden fra 2 til 4 etager. Udformningen sikrer optimal udnyttelse af sollyset i den fælles gårdhave. De øverste niveauer i ejendommen er tilbagetrukket på gårdsiden, ligeledes for at udnytte sollyset bedst muligt. Det giver samtidig karréen et anderledes og spændende udtryk.

Ejendommens 117 lejligheder opdeles i 7 forskellige typer med mellem 1 og 5 værelser, hvilket giver en varieret beboersammensætning af studerende, par og familier.  

Projektet opføres i to etaper. Første etape skal stå færdigt ultimo 2018 og anden etape i marts 2019.

Rescale fra Aarhus er projektudvikler og bygherre på projektet. Gråkjærs rådgiverteam består af AI Arkitekter og Norconsult som rådgivende ingeniør. Projektsummen er over DKK 250 mio. på dette projekt.

 

Projekter for 600 millioner

Det er tredje gang at Koncenton og Gråkjær indgår samarbejde om opførelsen af et boligprojekt. De 3 sager har tilsammen en værdi på DKK 600 mio.Hos Gråkjær er man begejstrede for samarbejdet og direktør for Gråkjær Erhverv, Henrik Skaarup, løfter sløret for planer om yderligere samarbejde i fremtiden. ”Koncenton er en stærk og pålidelig samarbejdspartner, og vi arbejder sammen på at realisere endnu flere projekter, efter samme model som de 3 sager vi allerede har i hus”.

Henrik Skaarup understreger, at Gråkjær kun tilbyder byggefinansiering på udvalgte boligprojekter i København og Aarhus.

Ud over det aktuelle projekt i Rødovre opfører Gråkjær i øjeblikket 25 ejerlejligheder på Nørrebro i København og 228 ungdomsboliger i Valby med Koncenton som samarbejdspartner og slutbruger. Projektet på Nørrebro afsluttes primo 2018, mens de 228 ungdomsboliger i Valby forventes at stå færdige i efteråret 2018.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk