21.12.2016

Gråkjær og Koncenton fortsætter det gode samarbejde

Byggeriet af 228 ungdomsboliger på Ib Schønbergs Allé i Valby er, med hjælp fra Gråkjærs projektudviklingschef Peter Christensen, solgt til ejendomsselskabet Koncenton.

Gråkjær opfører byggeriet for Gefion Group.

”Vi kender Koncenton særdeles godt, da vi samarbejder med virksomheden om opførelse af en anden Københavnsk boligsag, nemlig opførelsen af 25 lejligheder på Tranevej i København NV. Der har vi et godt samarbejde, så vi er rigtig glade for, at det netop er Koncenton, der nu bliver slutbruger på projektet” siger direktør i Gråkjær Henrik Skaarup.

Koncenton udbyder investeringsejendomme til danske investorer og varetager udlejningsopgaven af ungdomsboligerne på Ib Schønbergs Allé.

Også Koncenton er glade for samarbejdet: ”Vi kender Gråkjærs arbejde og har fuld tillid til, at det, vi nu køber, bliver et rigtig godt investeringsobjekt for vores kunder” siger Anders Marcus, Adm. direktør/partner i Koncenton. Projektet på Ib Schønbergs Allé bliver ikke det sidste, de to virksomheder samarbejder om:

”Vi fortsætter det gode samarbejde med Koncenton og har pt. flere boligsager i pipelinen, som vi kommer til at opføre direkte for Koncenton” fortsætter Henrik Skaarup. Han ønsker dog endnu ikke at løfte sløret for præcis, hvilke sager der er tale om.

Projektet på Ib Schønbergs Allé består af 228 ungdomsboliger samt fællesarealer. Samlet set bliver byggeriet på 7.400 m2 fordelt på 6 etager samt kælder. Byggeriet påbegyndes i januar 2017 og skal stå færdigt i august 2018. Dermed står de mange nye ungdomsboliger klar, lige når de kommende studerendes boligjagt – og det nye studieår - begynder.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk