27.6.2019

Gråkjær indgår samarbejde om 2 seniorboligprojekter

I samarbejde med Propreco og Koncenton har Gråkjær indgået aftaler om 2 seniorboligprojekter på i alt ca. 6.400 m2 i Albertslund vest for København.

”Vi er i Gråkjær glade for, at vi nu også kan tilføje segmentet seniorboliger til vores mange varierende opgaver i forretningen, da vi ser store muligheder i seniorboliger, som forventes stor efterspørgsel og vækst i fremtiden.” siger Henrik Skaarup, direktør for Gråkjær Erhverv A/S.

Ifølge Det Nationale Forskningscenter for Velfærd overvejer 80.000 personer en seniorbolig, mens der kun er ca. 7.000 seniorboliger til rådighed i hele landet.

Gode samarbejdspartnere

”Det er en stor fornøjelse at kunne fortsætte samarbejdet med Koncenton, som vi tidligere har samarbejdet med på flere sager” siger Henrik Skaarup. 

Propreco ved David Ernst-Sunne har stået for udviklingen af konceptet for seniorboliger og er udvikler og bygherre på det konkrete projekt.

Gråkjær står, som ved flere tidligere projekter, for byggefinansieringen på begge sager.

De to aktuelle projekter består af ”Hjørnegrunden”, hvor der opføres 38 seniorboliger på i alt ca. 3.000 m2, og ”Stenmosegrunden, hvor der opføres 44 seniorboliger på i alt ca. 3.400 m2 samt et fælleshus. Desuden udføres grønne områder og belægningsarealer på begge sager. 

Projektering opstarter efter sommerferien og projekterne forventes at stå færdige i 2021.

Mulighed for flere lignende projekter

De 3 parter i samarbejdet arbejder allerede nu på udviklingen af flere projekter til samme segment – seniorer.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk