16.4.2020

Gråkjær bygger nyt domicil med kontorer og lager til WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Nyt lager, kontorer og personalefaciliteter skal sikre WILLBRANDT Gummiteknik A/S bedre forhold til medarbejderne og plads til at vokse yderligere.

Bedre forhold til medarbejdere og plads til at vokse

Den nye bygning giver WILLBRANDT Gummiteknik mere plads – og plads til at vokse.

Og så er der fokus på medarbejdernes trivsel. ”Medarbejderne får et bedre arbejdsklima, da de blandt andet får et opdateret ventilationsanlæg samt fuldautomatisk solafskærmning, hvilket er væsentligt bedre end det, de har i de eksisterende lokaler. Der er desuden i både kontorer og lager lagt vægt på optimale dagslysindfald, som både gavner medarbejdernes velbefindende og reducerer strømforbruget” fortæller Benny Hansen, regional salgschef hos Gråkjær Erhverv.

Johnny Anekjær, direktør for WILLBRANDT Gummiteknik fortæller, at det nye byggeri også giver virksomheden en anden fordel ”ud over den store fordel, det er at give vores medarbejderne bedre forhold, så kan vi optimere lageret og spare tid, da det nye lager er bedre indrettet, og består af et lokale, frem for flere små, og har højere til loftet, og så kan vi tilbyde mere lagerplads til vores kunder og bedre tilkørselsforhold for vores leverandører. Så det er win-win for alle parter” siger han.

Og så kommer virksomheden fremover til at eje bygningerne selv, frem for at leje sig ind, som de gør nu. Dermed holder de pengene i virksomheden. 

Det nye byggeri kommer til at bestå af et skalmuret kontorafsnit i to etager, med kontorer, mødelokaler og kantine samt en lagerdel opført med bærende stålspær beklædt med sandwichpaneler på facader og sorte bølgede fibercementplader som tag.

Byggeriet forventes at starte op til august og skal stå færdigt til foråret 2021.

Fakta:

WILLBRANDT KG blev grundlagt i 1892 i Hamborg. Det danske datterselskab WILLBRANDT Gummiteknik blev startet i 1994 og ligger i Haslev. Det danske datterselskab har, især i de seneste 15 år, oplevet stor vækst. Virksomheden har blandt andet fået titlen som gazellevirksomhed 5 gange.

Gråkjær Erhverv er totalentreprenør med base i Holstebro og København, og har specialiseret sig i at opføre nøglefærdige erhvervsbyggerier og større boligprojekter i hele Danmark. Virksomheden er grundlagt i Holstebro i 1973.

Se også

Nyt domicil til Jeberg A/S

Læs mere

10.000 m² lager- og logistikdomicil til Scandomestic

Læs mere

Foran tidsplanen på lagerbyggeri

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk