8.12.2016

Fokus på sikkerheden i nyt domicil

Indbrudssikring og arbejdsmiljø er nøgleord i byggeriet af AH Diagnostics nye domicil

Gråkjær er godt i gang med elementmontagen på byggeriet af nyt domicil til AH Diagnostics. Domicilet bliver på i alt 1.293 m2 i to plan og ligger i Tilst ved Aarhus.

AH Diagnostics forhandler laboratorieudstyr til hospitalsvæsenet og medicinalindustrien. For en virksomhed i denne branche er det yderst vigtigt, at sikkerheden i bygningen er i orden, da der er en forøget risiko for indbrud. Derfor er der i byggeriet stor fokus på indbrudssikre løsninger. F.eks. monteres der panserglas.

Et andet fokuspunkt i byggeriet er arbejdsmiljøet og indretningen af arbejdspladser. Derfor har AH Diagnostics tilknyttet en indretningsarkitekt, som skal sikre at medarbejderne får optimale forhold. Af andre tiltag, der skal optimere arbejdsmiljøet, kan nævnes at der installeres ventilationssystem med køling, så medarbejderne er sikret et behageligt indeklima – også på sommerens varmeste dage.

Domicilet opføres i betonelementer med sort fritlagt beton på facaden.  

Bygherre på projektet er Høgh & Rousing, der fire gange tidligere har samarbejdet med Gråkjær om lignende byggerier – senest byggeriet af nyt domicil til Denver Electronics i Hinnerup.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk