13.3.2019

Første spadestik til nyt dækcenter i Kolding

Tirsdag 12. marts tog A/S OVETHI første spadestik til et nyt og mere moderne dækcenter i Kolding.

OVETHIs nye dækcenter opføres i totalentreprise af Gråkjær Erhverv A/S. De nye lokaler står klar til indflytning den 2. december i år.

Dækcentret opføres på Trianlen 35 i Bramdrupdam og bliver på 1.650 m2.  De nye faciliteter kommer til at bestå af dækværksted til personbiler, lastbiler samt industri- og landbrugskøretøjer herudover lager samt kontor- og personalefaciliteter. Byggeriet skal erstatte den nuværende afdeling i Bramdrupdam.  

”Vi glæder os til at få bedre plads til at servicere kunderne i hele trekantområdet i nye moderne lokaler” udtaler Jesper Christensen, Afdelingsleder hos OVETHI i Kolding.

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere. Virksomheden importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul – til alle formål. Til personvogne og varevogne, 4x4, lastbiler, landbrugsmaskiner samt industrien – en gros såvel som detail.

På billedet ses Thomas Thinggaard (medejer), Lars Schmidt (CFO), Jesper Christensen (afdelingsleder, Kolding) og Preben Thinggaard (ejer) fra OVETHI. 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk