19.9.2016

Første spadestik på Nordeuropas største Petanquecenter

Karlslunde IF markerede byggestarten på deres længe ventede indendørs opvarmede petanquecenter med pomp og pragt

Lørdag 17. september blev første spadestik taget til det, der bliver Danmarks – og Nordeuropas – største indendørs opvarmede petanquecenter i Karlslunde syd for København.

Det var Karlslundes borgmester Pernille Bech og Karlslunde IF’s formand Lars Pedersen, der sammen tog første spadestik til centret. I sin tale sagde borgmesteren, at hun glæder sig over, at centret nu bliver en realitet – 11 år efter at ideen første gang opstod.

Karlslunde IF fejrede spadestikket med pomp og pragt, hoppeborg og pigegarde. Og der var meget at fejre. Ud over at centret endelig bliver en realitet, fejrer idrætsforeningen nemlig også sit 150 års jubilæum og petanqueklubben har netop vundet DM i petanque. Derfor var der ikke blot første spadestik, men også byfest i Karlslunde.

Gråkjær opstarter byggeriet med det samme. Petanquecentret opføres i stålspær med isolerede sandwichpaneler. Det kommer til at bestå af 2 haller, hvoraf petanquehallen er på 1.285 m2. Desuden kommer centret til at rumme 817 m2 tennishal og 336 m2 klubfaciliteter i to plan. Dermed får petanqueklubben optimale træningsfaciliteter, så de har gode forudsætninger for også i fremtiden at ligge helt i top inden for petanque i Danmark.  

Byggeriet opstartes nu, og det forventes at stå klar til brug i februar 2017.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk