7.12.2017

Fleksible luksusrækkehuse i Lyngby afleveret

5 lækre rækkehuse tæt på by og smuk natur er afleveret til en glad bygherre.

5 smukke rækkehuse i to etager står nu færdige til indflytning. I stueplan rummer husene en entré, åbent køkken/alrum, stue og toilet. På første sal består husene af to store flotte værelser, der kan opdeles til flere eller en del kan udnyttes til walk-in closet. ”Det giver husene mulighed for at ”vokse”, med familien der skal bo i det”, fortæller Thomas Jakobsen, Gråkjærs projektleder på byggeriet

Han fortæller om projektet: ”Det har været en spændende proces at skabe det, der frem over skal danne rammen for en række familiers liv og jeg synes at resultatet er blevet super godt. Derudover har vi haft et godt og konstruktivt forhold til bygherren gennem hele projektet”.

Bygherre Henrik Nissen fra Capital Consultants fortæller:  ”Gråkjær har afleveret 5 lækre rækkehuse med et flot finish. Projektet er afleveret til tiden og vi har haft et rigtig godt samarbejde i hele forløbet”.

De 5 rækkehuse i to etager er på 150 m2 hver og opført i betonelementer blevet skalmuret og efterfølgende hvidpudset. Husene er inspireret af funkisstilen med flade tage og geometriske former.Til hvert hus hører to terrasser samt let vedligeholdt have, carport og skur. Desuden er der anlagt fælles p-arealer.

Husene ligger tæt på byen, men samtidig har de en idyllisk udsigt til et smukt landskab med skov tæt på.

Nogle af husene er solgt, mens andre stadig er til salg gennem Nybolig. Er du interesseret, så se mere på Mølleåhusene.dk .

Projektet er Gråkjærs andet færdiggjorte boligprojekt, men flere er på vej. Inden udgangen af 2017 afsluttes også 25 etageboliger i København NV og i starten af det nye år afsluttes 33 etageboliger i Måløv. Senere i 2018 afsluttes også en række boliger i Næstved, Valby og Nykøbing F.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk