7.7.2020

Det første spadestik på Willbrandt kontordomicil

Borgmesteren fra Faxe kommune og direktøren fra Willbrandt tog første spadestik til de nye kontorfaciliteter, som nu opføres af Gråkjær.

Klar - Parat - Byg
2. juli tog Johnny Anekjær, direktør i Willbrandt og Ole Vive borgmester i Faxe første spadestik til det nye kontordomicil med tilhørende lager. 

Det nye byggeri kommer til at bestå af et skalmuret kontorafsnit i to etager, med kontorer, mødelokaler og kantine samt en lagerdel opført med bærende stålspær beklædt med sandwichpaneler på facader og sorte bølgede fibercementplader som tag. Bygningen dækker over 2.000m2
Det nye byggeri skal sikre WILLBRANDT Gummiteknik A/S bedre forhold til medarbejderne og plads til at vokse yderligere.
Byggeriet går i gang i uge 28 og de spændte medarbejdere i Willbrandt kan se frem til at flytte ind i det nye kontordomicil i foråret 2021. 

Optimeret forhold til medarbejdere

Johnny Anekjær, direktør for WILLBRANDT Gummiteknik fortæller, at det nye byggeri  giver virksomheden en stor fordel ”Vores medarbejderne får bedre forhold, og vi kan optimere lageret og spare tid, da det nye lager er bedre indrettet, og består af et lokale, frem for flere små, og har højere til loftet, og så kan vi tilbyde mere lagerplads til vores kunder og bedre tilkørselsforhold for vores leverandører. Så det er win-win for alle parter” siger han.
 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk