30.10.2018

Byggestart på Krogdalen

Byggeriet af rækkehuse i Måløv er skudt i gang med første spadestik.

Bygherre på projektet er Krogdalen 32 ApS, der til byggeopstarten var repræsenteret af Knud Lundgaard-Karlshøj og Jacob Laustsen. Fra Gråkjær deltog projektleder Michael Nielsen og landmåler Kjeld Dalby. Desuden deltog de første underentreprenører på pladsen, Tømrermester Peter Vognsen og Betonentreprenør Jan Klausen.

De syv rækkehuse bliver i 1½ plan, og kommer til at bestå af køkkenalrum, bryggers, toilet i stueplan samt tre værelser og badeværelse på 1. sal. Når rækkehusene er færdigopført, udlejes de af bygherre. Efter planen står de færdigt til oktober 2019.

Knud Lundgaard-Karlshøj, der er en af mændene bag Krogdalen 32 ApS, har tidligere samarbejdet med Gråkjær på flere andre projekter. Om det tidligere samarbejde har han udtalt:

”Vi har været i trygge hænder i samarbejdet med Gråkjær. Hele vejen igennem blev der hurtigt taget hånd om spørgsmål og udfordringer. Projektledelsen var super kompetent. Gråkjær har leveret det aftalte, var forud for tidsplanen og vi har fået et flot byggeri i topkvalitet." 

Knud Lundgaard Karlshøj, direktør, Kigkurren 1 ApS

”Gråkjær har leveret en top-professionel byggestyring og et utrolig godt resultat. De har afleveret 33 flotte boliger i høj kvalitet – før den aftalte tid”.

Knud Lundgaard-Karlshøj, Måløv Søndergaard ApS

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk