23.5.2016

Borgmesterens første spadestik

Fredag 20. maj tog Næstveds borgmester Carsten Rasmussen første spadestik til 52 nye ungdomsboliger i Næstved

Carsten Rasmussen udtrykte sin glæde over at kunne tage dette første spadestik, som er det første spadestik til erhvervsbyggeri, han har taget i sin karriere som borgmester i Næstved. Dermed markerer byggeriet af Blomstergården en fremgang i Næstved, og en start for Næstved som campusby.

Også Frederik Hansen, den ene af ejerne af Blomstergården A/S, var en glad mand. Han glædede sig over at projektet er blevet en realitet i et godt samarbejde mellem investorer, rådgivere, Næstved kommune og Gråkjær, som opfører byggeriet i totalentreprise.

Stor interesse for ungdomsboliger

Selv om byggeriet endnu ikke er gået i gang har Blomstergården A/S allerede fået henvendelser fra flere, som ønsker en af de nye lejligheder. Du kan få flere oplysninger om lejlighederne på Blomstergårdens Facebook side. Du kan også læse mere og se billeder af, hvordan Blomstergården kommer til at se ud på vores referenceside om Blomstergården.    

I første omgang opfører Gråkjær 52 ungdomsboliger på Grønvej i Næstved, tæt på det kommende campus. Lejlighederne bliver på mellem 38 og 62 m2, fordelt på etværelses-, toværelses- og treværelses lejligheder. Byggeriet bliver på i alt 2.654 m2, fordelt på 3 etager og dertil kommer belægningsarealer på i alt 3.800 m2.

Godt samarbejde

At valget faldt på Gråkjær som samarbejdspartner til byggeriet, skyldes at flere i ejerkredsen for Blomstergården A/S tidligere har  haft et godt samarbejde med virksomheden i forbindelse med et tidligere projetkt; Byggeriet af nyt domicil til Candyland i Næstved, som Gråkjær opførte i 2010.

Sjællandske medier har bragt en artikel om byggeriet af Blomstergården og det første spadestik, klik for at læse artiklen på sn.dk

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk