1.6.2017

AH Diagnostics klar til indflytning

Nyt domicil i Tilst med fokus på lækre detaljer, indeklima og sikkerhed

AH Diagnostics har fået nyt domicil i Tilst og er nu klar til at flytte ind. ”De nye lokaler er lyse, venlige og lækre - og vi glæder os meget til at flytte ind” siger AH Diagnostics direktør Niels Rüdiger.

Domicilet rummer blandt andet arbejdsområder hvor det er muligt at trække sig tilbage og koncentrere sig og har også et cafe miljø hvor man kan mødes og samarbejde eller holde kaffepause. Til bygningen hører også en lækker stor terrasse, som virksomhedens 25 medarbejdere kan bruge i pauserne. Kontormiljøet har smukke højkantsparketgulve, der giver lokalerne et eksklusivt præg og rummer også en flot gangbro i glas.

Det er ikke kun i forhold til rum og smukke omgivelser at der er tænkt på medarbejderne. Bygningen har installeret ventilationssystem med køling, så medarbejderne også på sommerens varmeste dage er sikret et behageligt indeklima.

AH Diagnostics producerer laboratorieudstyr til hospitalsvæsenet og medicinalindustrien. ”Selv om der ikke fremstilles medicin i virksomheden er vi ofte udsat for indbrudsforsøg, da mange fejlagtigt tror at der er værdifulde eller let-omsættelige ting på adressen” fortæller Niels Rüdiger. Også i byggeperioden har der været problemer med tyverier. Derfor har bygningen panserglas i alle ruder for at sikre sig mod ubudne gæster og bygningen er nu sikret med det nyeste inden for alarmudstyr.  

Bygningen rummer ud over administration også lager og er opført i betonelementer med sort fritlagt beton på facaden. Bygningen er på 1.293m2 i to plan.

AH Diagnostics er slutbruger på byggeriet, mens Høgh & Rousing er bygherre. Virksomheden har 4 gange tidligere samarbejdet med Gråkjær om lignende byggerier og det var et af disse der inspirerede AH Diagnostics i de ønsker de havde til et kommende domicil, nemlig Spinning Jewellery i Hinnerup. Gråkjær har desuden opført:

Sciteq, Clementstrykkeriet og Denver Electronics for Høgh og Rousing, alle beliggende i Aarhus området. 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk