• sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg

Gråkjær Miljøcenter

Går du med tanker om at udvide din produktion?
Få et uforpligtende miljøtjek og få styr på dine muligheder.

Måske går du med byggetanker

Måske planlægger du at øge produktionen på din ejendom?

Men hvilke muligheder har du? Og hvilke løsninger skal du vælge for at udnytte dit produktionsanlæg og muligheder optimalt?

Uanset din situation hjælper vi dig godt på vej. Vi tilbyder dig et uforpligtende miljøtjek af din ejendom og produktionsfaciliteter, så du kan blive klædt på til at træffe de bedste beslutninger for din bedrift.

Kontakt os for et uforpligtende miljøtjek

 

Kom godt fra start – dét betaler sig

Når du står overfor at skulle udvide eller ændre din husdyrproduktion, er der mange forhold at tage hensyn til. Lovgivningen på miljøområdet er kompleks, og der er meget at holde styr på, før du kan realisere dit projekt.

Miljøgodkendelsen sætter rammen for dine muligheder på ejendommen. Derfor er det vigtigt, at alt bliver gjort rigtigt fra starten. Vores miljøkonsulenter står klar til at hjælpe dig med at skabe overblik over dine miljømæssige forhold. Både dine muligheder og udfordringer. Vi ser helheden og hjælper dig med at skræddersy en løsning, som matcher dine ønsker og behov. Det sikrer, at du får de bedste rammer for din produktion – nu og i fremtiden.

 

Hjælp til miljøgodkendelsen?

Den rette rådgivning giver positive resultater. Vi kan hjælpe dig med at styre din miljøansøgning hurtigt og gnidningsfrit igennem. Vi har mange års erfaring med kommunal sagsbehandling i alle danske kommnuner, og vi ved derfor, hvilke krav der stilles til en ansøgning om miljøgodkendelse i din kommune. Vores miljøkonsulenter varetager dine interesser, og vi arbejder derfor altid for, at din miljøgodkendelse bliver udnyttet optimalt. Måske kan du integrere staldsystemer i dit byggeri, der optimerer produktiviteten og minimere miljøbelastningen.

 

Hvorfor Gråkjær?

Hos Gråkjær får du adgang til mere end 45 års byggeteknisk viden og knowhow. Som Danmarks førende privataktør inden for miljørådgivning har vi indgående viden og erfaring med de krav, der stilles til husdyrbrug. Det sikrer dig en smidig og effektiv proces, hvor der ikke spildes unødig tid. Så kan du i stedet koncentrere dig om at drive dit landbrug – med ro i maven.

Vi tilbyder bl.a.

 

Få ro i maven med et uforpligtende miljøtjek

Kontakt os for en snak om dine byggeplaner
– og få en kompetent helhedsrådgivning, der hjælper dig godt på vej.

 

NYHEDSARKIV

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk