7.2.2020

World Translation rykker ind i sit nye domicil

Både lejer og ejer er glade for processen og den færdige bygning, som giver World Translation bedre plads - og mulighed for fortsat udvidelse.

Det er en glad direktør og virksomhedsejer, Ib Brandt Jørgensen, der sammen med sine ca. 45 medarbejdere er flyttet ind i de nye kontorer.

”vi er meget begejstrede for det færdige resultat” fortæller Ib Brandt Jørgensen.  ”Bygningen lever op til alle vores ønsker, og vi føler os allerede hjemme i vores nye miljø".

Gråkjær Erhverv har opført det nye domicil til World Translation. Bygningen er på i alt 1.300 m² fordelt på to etager, og den har både plads til World Translations nuværende 45 medarbejdere og til at udvide med flere nye medarbejdere. 

Positiv og åben dialog

” Vi har været meget begejstrede for samarbejdet med Gråkjær på dette byggeprojekt. Processen er forløbet gnidningsfrit, og vi har tydeligt kunnet mærke, at alle folk hos Gråkjær virkelig ved, hvad de laver. Vi har hele tiden følt os hørt og imødekommenheden har været stor. Vi har sat pris på den positive og åbne dialog hele vejen igennem”, siger Ib Brandt Jørgensen, direktør for World Translation.

Domicilet er opført i betonelementer og består af en blanding af åbent kontorlandskab, enkeltmandskontorer og mødelokaler samt et aktivitetsrum med udgang til terrasse, hvor medarbejderne kan socialisere.  Med det nye kontor følger også en smuk udsigt over landskabet omkring Tilst. Bygningen er designet og placeret med henblik på at give den bedst mulige udsigt. Bygningen har klimaanlæg, der optimerer indeklimaet, for at give medarbejderne optimalt indeklima.  

World translation er lejer i bygningen, der ejes af Høgh Erhverv ApS, som tidligere har bygget med Gråkjær.

”Vi har over en længere årrække fået opført 6 erhvervsbyggerier (som vi beholder og udlejer) af Gråkjær. Vi sætter stor pris på det gode og tillidsfulde samarbejde. senest har vi fået opført 1.400 m² kontor i Tilst, bygget efter vores lejers ønsker.” siger Kim Richter, teknisk direktør hos Høgh Erhverv ApS.  

Om samarbejdet på byggeriet af World Translation udtaler han ”Samarbejdet under udførelsen er uden sammenligning det bedste vi har prøvet, hvilket har betydet, at der kan skæres flere mdr. af en ellers fornuftig tidsplan. Når vi besøger vores byggeri, oplever vi altid glade håndværkere, som laver arbejdet i den rigtige rækkefølge, med meget få fejl”.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk