27.6.2019

Verdens største gokarthal fejrede rejsegilde

I Høje Taastrup opfører Gråkjær verdens største gokarthal, Racehall CPH, bygningens imponerende limtræsspær, der spænder over den 75 meter brede hal, er nu rejst.

Derfor inviterede bygherren Racehall til rejsegilde torsdag 27. juni, hvor milepælen i det storslåede byggeri blev fejret.

 Racehall ejer allerede Nordeuropas største indendørs gokartbane, der ligger i Aarhus, men med Racehall CPH tages et størrelsesmæssigt spring: Den nye bane i Høje Taastrup får nemlig et køreareal på 10.050 m2 – det er 33 % større end den i Aarhus. Racehall CPH bliver dermed klart større end både sin navnesøster og konkurrenterne andre steder i verden.

Den ekstra store bane giver mulighed for, at banens gæster vil opleve endnu flere udfordringer og oplevelser – og det er i tråd med Racehalls ambition om at være kendt for både kvalitet, sikkerhed, læring og højoktane oplevelser for alle aldersgrupper.

Racehall CPH vil således tilbyde sjov, action og læring for både børn og voksne, private og firmaer, og udover gokartbanen rummer Racehall CPH også restaurant og konferencefaciliteter i en 1.300 m2 stor administrationsbygning. I april i år blev det offentliggjort, at restauranten skal drives af folkene bag den klassiske 50’er-restaurant Sallie’s i Albertslund. Restauranten på toppen af Racehall CPH får – selvfølgelig - navnet Sallie’s Race Lounge.

Racehall CPH opføres ved krydset mellem Roskildevej og Bondehøjvej i Høje Taastrup – en central placering, tæt på København med gode trafikforbindelser og tæt på både motorvej og offentlig transport – og den store hal vil blive genkendelig på sine Ferrari-røde elementer i facaden.

Racehall CPH og Sallie's Race Lounge forventer at åbne i starten af 2020.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk