26.9.2018

Sander Gruppen flytter ind i nyt domicil

En tilfreds bygherre kan nu tage ny administration og flot showroom i brug. Medarbejderne får optimalt indeklima i det nye domicil.

Sander Gruppen i Hinnerup ved Aarhus kan nu flytte ind i ny administration og showroom. De nye lokaler ligger i forlængelse af de eksisterende og giver virksomhedsgruppen plads til at vise sine flotte produkter frem. Samtidig har medarbejderne i de fem virksomheder, som Sander Gruppen består af, fået bedre forhold og mere plads til arbejdet.

Sander Gruppens direktør Torben Sander glæder sig til at flytte ind i de nye lækre lokaler. Om samarbejdet med Gråkjær fortæller han:

”Vi fik Gråkjær anbefalet gennem netværk – og det er vi glade for. De har formået at køre byggeprocessen snorlige. Vi har haft et fantastisk samarbejde. Gråkjær løste de udfordringer der opstod i processen rigtig godt og vi er meget tilfredse med det færdige byggeri, som vi glæder os til at flytte ind i”.

Også Sander Gruppens medarbejdere glæder sig til at flytte ind i de nye lokaler. Det nye domicil har højt til loftet og store glaspartier. Det har ventilationsanlæg med køling og solglas. Det giver medarbejderne det bedst mulige indeklima både sommer og vinter.

Showroomet er et dobbelthøjt rum. Desuden er der opført mødelokaler i stueetagen samt kontorer på 1. sal forbundet af en gangbro i glas. Byggeriet er på i alt 711 m2 og er opført i limtræskonstruktion med sandwichpaneler og alu-partier. 

Sander Gruppen består af fem datterselskaber, hvoraf de tre har til huse i Hinnerup. Virksomhederne designer, fremstiller og leverer butiksinventar, salgsdisplay, shop-in-shop løsninger, alt i skiltning samt merchandise til primært dansk detailhandel, her kan nævnes Salling Group, Helly Hansen, BodyLab, Haribo og Toms.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk