22.2.2019

Rejsegilde på nyt domicil hos DMT

DMT’s nye kontor og værksted nærmer sig med stormskridt færdiggørelse. Det blev fejret med pølser og tale fra en glad bygherre.

I Hinnerup ved Aarhus var der tirsdag den 19. februar velbesøgt rejsegilde på Danish Myo Technologys (DMT) nye kontor og værkstedsfaciliteter m.m.

Pølsevogn og tak for godt samarbejde  

Virksomhedens medarbejdere var mødt talstærkt op sammen med håndværkere og andre samarbejdspartnere til den traditionelle rejsegildemenu fra pølsevognen og tale fra direktør Carsten Pedersen.     

Carsten Pedersen takkede de arbejdsomme håndværkere og samarbejdspartnerne i projektet. Om Gråkjær sagde han blandt andet: ”Valget på Gråkjær har helt klart gjort det nemmere...Indtil videre er det forløbet rigtig godt. Det, der er lovet, er blevet holdt – hvad der bliver snakket om, det bliver gjort”.

DMT kan flytte ind i det nye domicil inden udgangen af april.  

De nye lokaler bliver på i alt 1.098 m2 og består af kontorer, produktions- og værkstedsfaciliteter samt lager og personalefaciliteter til virksomhedens medarbejdere.

Danish Myo Technology, der drives af brødrene Henrik og Carsten Pedersen, udvikler, producerer og sælger systemer til kardiovaskulær forskning og eksporterer til universiteter i over 80 lande - fordelt på 6 kontinenter.

Se også

Nyt domicil til Danish Myo Technology

Læs mere

Nyt Vestas Converter-testcenter klar til brug

Læs mere

Sander Gruppen flytter ind i nyt domicil

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk