27.6.2018

Rejsegilde på eftertragtede rækkehuse i Helsingør

Boliggården oplever stor interesse for 32 nye lejeboliger i Digterparken. De opføres af Gråkjær og står færdige til næste forår. Forleden var der rejsegilde.

”Vi oplever en helt forrygende efterspørgsel på de nye huse”, fortæller bestyrelsesformand i Boliggården, Charlotte Olsen. ”Selv om de 32 boliger i Digterparken i Helsingør endnu ikke er færdigbygget, er der allerede nu næsten 1.500 på venteliste til at leje husene”, fortsætter hun.

Arbejdet skrider hurtigt frem

20. juni markerede bestyrelsen for Boliggården, at de nye rækkehuse i Digterparken er rejst. Det blev fejret med rejsegilde for håndværkerne.

Bestyrelsesformand for boliggården, Charlotte Olsen, udtrykte til rejsegildet stor glæde over, at projektet nu kører på skinner. Projektet har været længe undervejs, da det tog 29 år fra ideen opstod i den daværende andelsboligforening Kingo, til Boliggården i efteråret 2017 kunne tage første spadestik. ”Nu hvor byggeriet er i gang, er vi imponeret over så hurtigt det skrider frem. Gråkjær, som er totalentreprenør og alle håndværkerne leverer et virkelig godt stykke arbejde i høj kvalitet”.    

Boliggårdens projektleder, Mikkel Selander, roste desuden Gråkjær for at holde byggepladsen pæn og ryddelig – og at få byggeriet til at se ud til at være lige så let, som at bygge med legoklodser…

Gråkjærs projektleder Michael Nielsen roste håndværkerne for deres store entusiasme og for at tage ansvar for byggeriet.

Attraktivt område

Digterparken består af 32 rækkehuse i 7 stænger på i alt 2.400 m2. Rækkehusene ligger mellem Kingosvej og Blichersvej i den nordvestlige del af Helsingør. Her er der kort afstand til både sø, skov og strand samt uddannelsesinstitutioner.

Rækkehusene opføres i gule teglsten med elementer af eternit på facaden og fladt tag med hældning. De indrettes med henholdsvis 2 og 3 værelser samt køkken, entre, bad og depotrum. Til hvert hus hører desuden terrasse og have. Mellem husene etableres store udenoms arealer: en intern vej, parkeringspladser, græsarealer og belægninger.

Boligerne står efter planen færdige til februar 2019.

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk