10.9.2018

Rejsegilde på Rødovre Karreen

I strålende solskin var der hyldest til byggeriet af 117 etageboliger og erhverv - og dem, der udfører det

Bygherren Rescale inviterede den 5. september til rejsegilde på Rødovre Karreen. Det var et uformelt og hyggeligt arrangement i strålende efterårssol, som afbrød den ellers hektiske aktivitet på pladsen med alt fra elementmontage til indvendige arbejder.  

Tak for godt samarbejde

Direktør fra Rescale, Søren Palmelund, bød velkommen og takkede håndværkerne for at have lagt sig i selen og  for at følge tidsplanen. Fra projektet startede op i starten af året og til aflevering af første etape går der kun 12 måneder, hvilket er flot for et projekt i denne størrelse.

Der lød desuden stor tak til Gråkjær for et fantastisk samarbejde. Han glædede sig over at have en dygtig og professionel samarbejdspartner med erfaring i at få projekter af denne størrelse i mål. Derefter takkede han til ingeniører og arkitekter fra AI, bl.a. for at udfordre normen og være med til at finde utraditionelle løsninger. Også til investoreren på projektet, Koncenton lød der en stor tak.   

Claus Navntoft, regionsdirektør hos Gråkjær, takkede Rescale for samarbejdet, for at have valgt Gråkjær til opgaven – og for at afholde rejsegildet på et tidspunkt, hvor det stadig er muligt at sige tak direkte til de fleste af dem, der har været med til at gøre det muligt; Håndværkerne. Også han roste og takkede de dygtige håndværkere, der knokler utrætteligt for at komme i mål. 

Alle faggrupper er i gang

Og der er stor aktivitet på pladsen. ”Elementmontørerne arbejder på sidste etage og dæk i de sidste blokke. De første to blokke er færdigmurede og de indvendige arbejder er godt i gang. I næste måned afleverer vi to prøvelejligheder. Dermed er stort set alle entreprenører i gang samtidig, og der er pt. ca. 80 mand på pladsen samtidig”, fortæller regionsdirektør hos Gråkjær, Claus Navntoft, som har det overordnede ansvar for pladsen.    

Efter talerne og et trefoldigt leve for byggeriet blev håndværkerne og de øvrige fremmødt budt indenfor i skurvognen, hvor Rescale var vært for frokost, som blev nydt i solen, før de mange håndværkere igen vendte tilbage til arbejdet på pladsen. 

Gråkjær opfører 117 lejligheder på i alt 10.500 m2 samt 300 m2 erhverv. Lejlighederne varierer fra 1-værelses studieboliger til familieboliger på op til 5 værelser, hvoraf de 44 lejligheder er i 2 plan.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk