20.12.2016

Rejsegilde på Dansk Petanque Center

Nordeuropas største indendørs petanquecenter er godt på vej. Forleden blev der afholdt rejsegilde

Karlslunde IF kunne for nyligt fejre rejsegilde på det kommende Dansk Petanque Center i Karlslunde, der bliver Nordeuropas største indendørs opvarmede Petanquecenter. Det blev fejret med champagne og taler. Formanden for Karlslunde IF, glædede sig over at Centret snart er en realitet. Desuden roste han Gråkjær for at være medvirkende til at hallen nu bliver til virkelighed og for den ærlighed og gennemsigtighed der er i byggeprocessen.

Greves Borgmester, Pernille Beckmann, udtrykte også sin glæde over at centret nu bliver en realitet. Hun sagde at det var dejligt for både de unge i kommunen, som nu har endnu en mulighed for fritidsaktiviteter og for de ældre, som kan få flere unge at spille med. Det vil gavne fællesskabet i klubben for de ældre der nu året rundt har et sted at dyrke fællesskabet på banen og de tilhørende klubfaciliteter - og de yngre som får bedre mulighed for at få gode fif af deres ældre klubkammerater.

Samtidig kan det også give idrætsforeningen et løft, at Petanquefaciliteter og tennisfaciliteter nu får til huse samme sted.    

Petanquecentret opføres i stålspær med isolerede sandwichpaneler. Det kommer til at bestå af 2 haller, hvoraf petanquehallen er på 1.285 m2. Desuden kommer centret til at rumme 817 m2 tennishal og 336 m2 klubfaciliteter i to plan.

Byggeriet forventes at stå klar til brug til februar 2017

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk