26.2.2014

Rejsegilde

Undervisningsfaciliteter - ScienceLab - til København Nord

 

René van Laer - direktøren Knord – holdte tale til rejsegildet, hvor han roste håndværkere og Gråkjær for det udførte arbejde.
Han gav udtryk for at forventninger om fortsat godt samarbejde – og at byggeriet helt sikkert bliver færdiggjort og afleveret til tiden.

 

Byggeriet er et to etagers undervisningsfløj med fokus på kemi og biologi for unge mennesker. Huset opføres i samme stil som de eksisterende bygninger fra 60 og 70 ´erne, med gule håndstrøgne sten pg sortblå vingetegl. I alt ca 700 m2 som sammenkobles med det eksisterende via et atrie på ca 200 m2 også i 2 plan, hvor der her etableres en durch sight.

 

Det er tredje gang Gråkjær bygger for Knord og med fokus på at levere et ordentligt byggeri til tiden vil det sikket ikke blive sidste
gang. Det er vigtigt for Gråkjær at være troværdig i alle byggeriets faser så bygherre kan koncentrere sig om den daglige drift af skolen. Skolens servicemedarbejdere har været yderst hjælpsomme med oplysninger om eksisterende forhold og adgang til disse.

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk