20.6.2018

Plantas Group udvider hovedkontor i Tilst

Der er fuld gang i forretningen hos Plantas Group A/S. Derfor udvider koncernen nu med nyt kontor, lager og salgslokale.

Virksomheden har efter et ejerskifte i 2006 udvidet aktiviteterne betragteligt med bl.a. aktiviteter i nye markeder og segmenter inden for branchen. Udover salg af blomster og planter til det danske marked eksporterer virksomheden også til Norge, Sverige, Finland, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, Polen, Rusland og Baltikum.

Plantas Group beskæftiger ca. 200 medarbejdere, heraf ca. 60 i hovedsædet i Aarhus, hvor pladsen i gennem længere tid har været trang. Her tilbygger Gråkjær nu 500 m2 i 3 etager, med bl.a. ny kantine og kontorlokaler, ligesom den eksisterende bygning renoveres med bl.a. nye toiletforhold.

Til datterselskabet opføres i samme omgang yderligere lager og salgslokale samt en overdækket salgs/varegård på i alt 550 m2.

Ud over bygningerne etablerer Gråkjær desuden 1000 m2 ekstra parkeringspladser til medarbejderne.

Ud over hovedsædet i Tilst, har Plantas Group A/S terminaler i Aalborg, Odense, Kolding, København, Aalsmeer og Rijnsburg i Holland samt Albenga i Italien.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk