1.5.2017

Nyt kontorhus til DLG Øst

Administrationsbygning med fokus på indeklima skal samle de administrative medarbejdere for DLG Øst

Gråkjær har indgået aftale med DLG Øst om opførelse af 730 m2 kontorhus i Bårse ved Præstø. DLG samler sine administrative medarbejdere på Sjælland et sted og bygger derfor et nyt kontor til det eksisterende i Bårse. På grunden ligger i forvejen foderstof, butik og administrationsbygning, som nu udvides.

Det nye kontor, er arkitekttegnet af PLH Arkitekter. Det forbindes til det eksisterende kontor med en 10 meter lang gangbro.

”Vi ser frem til at give DLG en flot administrationsbygning der kan samle medarbejderne og give dem et godt arbejdsmiljø ” siger Benny Hansen, regional salgschef hos Gråkjær.

For at sikre medarbejderne mest mulig komfort i deres nye flotte omgivelser, udstyres bygningen med klimaanlæg med ventilation og køling, samt automatisk solafskærmning. Dermed er byggeriet ikke kun smukt, men giver også et godt fysisk arbejdsmiljø for de ansatte, der får arbejdsplads i den nye bygning.

Byggeriet bliver opført i to etager i betonelementer og cementfiberplader med alu-vinduer. På taget udstyres bygningen med solceller, der skal stå for en del af energiforsyningen til administrationsbygningen.

Projektet opføres af Gråkjær i totalentreprise og MOE Vordingborg er bygherrerådgiver på projektet.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk