23.4.2019

Nyt domicil til World Translation A/S

Gråkjær har indgået aftale med Høgh Erhverv om opførelse af ny administration til Gazellevirksomheden World Translation.

World Translation, der er en oversættervirksomhed for eksportvirksomheder, vækster kraftigt. Alene i 2018 ansatte de yderligere 13 medarbejdere. Det har gjort deres nuværende lokaler i Aarhus for små, så derfor har de nu valgt at flytte i helt nye lokaler. Høgh Erhverv er ejer og bygherre på det nye domicil, som opføres af Gråkjær Erhverv A/S.

Plads til fortsat vækst

World Translations nye domicil bliver på 1.300 m2, så der bliver god kontorplads til virksomhedens 45 medarbejdere – og plads til fortsat vækst. Domicilet opføres i betonelementer og kommer til at ligge i Tilst. Byggeriet går i gang med det samme og skal stå færdigt til februar 2020.

World Translation, der oversætter til 65 forskellige målsprog for kunder i over 30 lande, har siden 2005 flere gange vundet Børsens Gazellepris som en virksomhed i stor vækst. I 2018 vandt de desuden den dansk-tyske erhvervspris. Tyskland er det største marked, med 63 % af den samlede omsætning.

Bag bygherren Høgh Erhverv står Mads Høgh, der gennem en årrække har udviklet og udlejet erhvervsejendomme i Aarhus og omegn. Gråkjær har tidligere opført flere erhvervslejemål i samarbejde med Mads Høgh. Blandt andet AH Diagnostics, der også ligger i Tilst, ganske tæt på, hvor World Translation kommer til at ligge.  

I videoen herunder kan du se, hvordan det nye domicil kommer til at se ud.

Se også

AH Diagnostics

Læs mere

Denver Electronics

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk