19.6.2018

Nyt domicil til Danish Myo Technology A/S

Danish Myo Technology har indgået aftale med Gråkjær om opførelse af nye kontor- og værkstedsfaciliteter til produktion af avanceret udstyr.

Virksomheden udvikler, producerer og sælger systemer til kardiovaskulær forskning og eksporterer til hele verden.

Nichevirksomhed

Danish Myo Technology drives af brødrene Henrik og Carsten Petersen (billedet). De har specialiseret sig i en nicheproduktion af udstyr til kardiovaskulær forskning, med hovedvægt på avancerede systemer til at måle små ændringer i blodkar i forbindelse med hjerte- karsygdomme. 98 % af virksomhedens produktion eksporteres til universiteter i over 80 lande - fordelt på 6 kontinenter.   

Virksomhedens nye domicil placeres i Hinnerup ved Aarhus, bliver på i alt 1.098 mog kommer til at bestå af kontorer, produktions- og værkstedsfaciliteter samt lager og personalefaciliteter til virksomhedens medarbejdere.

Tæt samarbejde

Både udformning, indretning og placering på virksomhedens nye domicil er blevet til i et tæt samarbejde med Gråkjær, der bl.a. har hjulpet med at finde den helt rigtige placering til byggeriet  har været sparringspartner omkring materialevalg og hjulpet med en indretning, der matcher virksomhedens behov både nu og i fremtiden. Byggeriet er tegnet på Gråkjærs egen tegnestue. 

For at sikre en lang levetid på bygningen, opføres den i betonelementer og som en flot detalje får den et indgangsparti i zink, der ud over at være smukt også har den fordel at det er vedligeholdelsesfrit.

Projektering og myndighedsbehandling er i gang og Gråkjær har her et tæt samarbejde med Favrskov kommune. Byggestarten er sat til medio august og byggeriet forventes færdigt til sommeren 2019. Ud over de nye faciliteter i Hinnerup ved Aarhus har Danish Myo Technology afdelinger i København, USA, Kina og Australien.

Gråkjær har flere gange tidligere bygget i Hinnerup og har bl.a. også opført domicil her for en anden producent af udstyr til medicinalindustrien AH Diagnostics. Herunder kan du se flere af de sager Gråkjær har opført i området. 

Se også

Domicil til Denver Electronics

Læs mere

Steiner Suprabeam, administration og lager

Læs mere

Clementstrykkeriet A/S | et moderne trykkeri

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk