10.8.2016

Ny salgsprofil til Gråkjær Erhverv

Gråkjær har indgået aftale om et strategisk samarbejde med Peter Christensen, som skal hjælpe Gråkjær med udviklingen af nye projekter – primært boligprojekter i København og Aarhus.

”Vi ser rigtig mange muligheder i samarbejdet med Peter Christensen”, siger Henrik Skaarup, direktør i Gråkjær Erhverv. 

Satser på boligmarkedet

Samarbejdsaftalen med Peter er et led i Gråkjærs strategi om at satse på boligmarkedet og at satse mere målrettet på kunder i København. Af samme grund åbner Gråkjær senere på året et kontor i Københavnsområdet.

Peter Christensen er 40 år og har en baggrund som ejendomsmægler hos Nybolig og EDC. De seneste 3 år har han som selvstændig konsulent arbejdet med projektudvikling af boligsager. Hans kompetencer dækker over alt fra kapitalfremskaffelse til kontakten til slutbrugere. Fra sin tid som selvstændig har Peter et godt netværk til pensionskasser og fonde. Dette netværk får Gråkjær nu glæde af.

Boligbyggeriet er i gang

Netop nu starter Gråkjær byggeriet af 25 luksus-ejerlejligheder på Tranevej i København NV. Dette projekt er udviklet i samarbejde med Peter Christensen. Du kan læse mere om byggeriet af lejligheder på Tranevej på referencesiden.

I denne sag har Gråkjær, udover rollen som totalentreprenør, også medvirket til byggefinansieringen. ”Det er ikke noget, vi normalt gør i byggesager, men det er en model, vi vil overveje fremadrettet på særligt udvalgte sager”, udtaler Henrik Skaarup. 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk