29.11.2016

Ny boligsag: 33 lejligheder i Måløv

Gråkjær har netop indgået aftale med Måløv Søndergård ApS om opførelse af 2 etageboliger på godt 3.000m2 med i alt 33 lejligheder i Måløv på den Københavnske vestegn.

Tæt samarbejde med bygherre

”Projektet er blevet til I et godt og tæt samarbejde mellem Gråkjær og bygherre. Der er tænkt over detaljerne, så resultatet bliver nogle virkelig lækre lejligheder med en fantastisk udsigt og adgang til lækre grønne områder” udtaler regional salgschef i Gråkjær Erhverv, Torkild Weltz.

Tegnet og projekteret i egen tegnestue

Byggeriet opføres i 3 etager samt penthouse med tagterrasse. Der opføres to bygninger; en på i alt 2098 m2 indeholdende 22 lejligheder og en mindre på 942 m2 med 11 lejligheder, samt kælder. Til hver lejlighed hører desuden altan eller tagterrasse. Desuden udføres knap 3.900 m2 belægning, p-plads, grønt område og legeplads. Byggeriet opføres i hvide betonelementer med penthouse i let konstruktion beklædt med grå eternit.

”Lejlighederne bliver på mellem 64 og 97 m2 + altan, så der er lejligheder for flere forskellige målgrupper – både ældre som ønsker at flytte fra villa til noget mindre og den unge familie som på en gang vil bo roligt og centralt” siger regional salgschef i Gråkjær Erhverv Torkild Weltz.

Gråkjær er totalentreprenør på byggeriet, der er tegnet og projekteret af Gråkjærs egen tegnestue.

Centralt med adgang til grønne områder

Byggeriet opføres på Søndergårds alle, som ligger tæt på Måløv S-togs stationen, hvorfra der kører direkte tog til København H og Nørreport på under 30 minutter. Samtidig med at byggeriet har en central placering, ligger det tæt ved grønne områder og søer.

Byggeriet opstartes til foråret 2017 og skal efter planen stå færdigt i foråret 2018.

Bygherren bag Måløv Søndergård, er et kendt ansigt hos Gråkjær, da virksomhedederne tidligere har samarbejdet om erhvervsbyggeri; Gråkjær har opført Fitness World i København S.

Boligbyggerierne står i kø

Direktør for Gråkjær Erhverv Henrik Skaarup glæder sig over at endnu en boligsag nu er en realitet. ”Vi er kommet rigtig godt i gang med vores satsning på boligmarkedet – og vi har ydermere indgået aftale om flere store sager, som offentliggøres inden for kort tid. Derfor er vi overbeviste om at vores strategi og timing er helt rigtig”.

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk