17.3.2013

Minister roste nyt uddannelsesmiljø

Zealand Business College er på forkant med tiden!

 

 Lammekød sydede mandag formiddag fra panderne i det nye køkken på ZBC. Ditte Linneberg og Simon Murad, der begge går på uddannelsen »Mad til mennesker«, havde gjort sig umage for at vende lækkert lammekødet i fennikel, så undervisningsminister Christine Antorini (S) og alle de andre fremmødte gæster kunne få noget godt mad at spise til indvielsen af ZBCs nye lokaler.

 

De 2000 nye kvadratmeter er er årsagen til, at elever som Ditte Linneberg og Simon Murad har fået de bedste betingelser at lære at lave mad i. Foruden det nye køkken med bagerafdeling og prøverestaurant har skolen også fået helt nye faglokaler som laboratorium og medie-lokale til eleverne på HTX.

Byggeriet, som Gråkjær A/S har opført, gik i gang sidste sommer og har kostet godt 40 millioner.

 

Nå målet
Selve indvielsen foregik i den lyse aula. Bestyrelsesformand Vagn Sanggaard Jakobsen lagde ud med at takke undervisningsministeren for at deltage, og han fortalte derefter, at de nye lokaler giver plads til flere elever, ligesom der er ansat 20 nye medarbejdere. Christine Antorini fik ordet og roste ZBC i Vordingborg for at være på forkant med tiden.

- I har skabt et levende miljø, som gør det attraktivt at få en ungdomsuddannelse. Stedet udstråler, at det er vigtigt at tage en uddannelse, sagde Christine Antorini, der glædede sig over campus-miljøet med en bred vifte af tilbud.

- I er gode til at kombinere teori og praksis og gøre uddannelserne anvendelses - orienterede, sagde hun.

I 2011 startede uddannelsen »Strøm, Styring og IT«, og i sommer blev »Mad til Mennesker« og HTX oprettet i Vordingborg.

(Kilde: Frederiksborg Amtsavis)

 

 

 

 

Frederikssunde Handelsskole - Gråkjær Industribyg  Frederikssunde Handelsskole - Gråkjær Industribyg

 

 

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk