2.5.2019

Markant karré med fokus på fællesskab i Rødovre

Karré i varierende højde med 117 lejligheder og 2 erhvervslejemål, samt et flot gårdrum med fokus på fællesskab, er afleveret til stolt bygherre.

Ud mod Slotsherrensvej i Rødovre er en spændende boligkarré i varierende højde skudt op gennem de seneste 1½ år. Nu er Rødovre Karreen, som byggeriet hedder, afleveret til bygherre og indflytningsklart.

Karréen varerier i højden fra 2 til 4 etager, hvilket giver bygningen et markant og spændende udtryk.

 

”Vi har fået et flot projekt, som vi er stolte af at vise til Rødovre og vores slutbruger”, siger Morten Palmelund fra Rescale, der er bygherre på projektet. Han er sikker på at både slutbruger og lejere bliver tilfredse med boligerne.

 

Varieret beboersammensætning

Rødovre Karreen består af 117 lejligheder, i varierende størrelser fra 1- til 6-værelses lejligheder, hvor de mindste er studielejligheder med hems og de største 44 lejemål er i to plan.

 

Hovedparten af lejlighederne ligger på tværs af bygningen, og har dermed lysindfald fra to sider. Det giver lejlighederne et flot lyst udtryk.

Bebyggelsen er på i alt 10.200 m2   lejligheder og 300 m2 erhverv og 3.500 m2 udenomarealer herunder flere fælles tagterrasser.

I byggeriet er der anvendt flere præfabrikerede elementer så som betonelementer, badekabiner, kviste og svalegangselementer. Bebyggelsen er skalmuret med 350.000 gule teglsten, og på de øverste etager er præfabrikerede lette facadekassetter beklædt med skærmtegl.

Slutbrugeren Koncenton udlejer boligerne gennem Gobolig, som melder næsten fuldt udlejet. Der er dog enkelte lejemål ledige. Se mere på Gobolig.dk 

Stemningsfyldt gårdmiljø med fokus på fællesskab

I midten af karréen er der et fælles gårdrum med græs og plads til fælles aktiviteter, hvor solen, på grund af niveauspring kan strømme ind. De øverste etager på gårdsiden er tilbagetrukket, for at give endnu mere sollys i gårdrummet. Når mørket sænker sig, tændes de indbyggede LED-lys i terrasser og svaleganges rækværk. Det giver det grønne gårdrum en sydlandsk stemning.

 

Godt samarbejde

Bag den flotte bygning ligger der 2 års arbejde for entreprenøren på projektet, Gråkjær. Regionsdirektør hos Gråkjær, Claus Navntoft, er meget tilfreds med projektet og den store arbejdsindsats fra både medarbejdere og underentreprenører:

” Vores organisation har fungeret godt. Vores kompetente projekteringsledelse & byggeledelse har udført en utrolig indsats på sagen. Det samme har vore dygtige underentreprenører og rådgivere,” siger han og fortsætter:  ”Ydermere har vi haft et rigtigt godt forløb med en medspillende bygherre, slutbruger og kommune”.

Bygherre på projektet er udvikleren Rescale. Morten Palmelund fra Rescale fortæller om samarbejdet med Gråkjær:

”Gråkjær har haft en meget professionel tilgang til entreprisen. De lever op til det, de lover, og de er meget løsningsorienterede i forhold til de udfordringer, der dukker op i processen. Og hvad der er meget vigtigt for os – projektet blev afleveret til tiden”. 

Se også

Stor interesse for prøvelejligheder

Læs mere

Ejer- og almene liebhaverboliger i Nykøbing F.

Læs mere

Blomstergården fuldendt og fuldt udlejet

Læs mere

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk