31.5.2016

Lagerhaller skyder op over hele Danmark

I alle hjørner af Danmark har virksomheder brug for mere lagerplads. På både Sjælland, Fyn og i Jylland opfører Gråkjær i øjeblikket lagerhaller i forskellige størrelser og materialer.

Bogense Plast

På Fyn er byggeriet af Bogense Plasts nye lager godt i gang. Lagerhallen, som er på 2.050 m2 med to læsseramper, bliver et lynbyggeri. ”Normalt opføres byggerier af denne type og størrelse på minimum 20 uger, men i dette tilfælde forventer vi at kunne afslutte byggeriet på bare 12 uger”, udtaler projektleder Claus Olesen fra Gråkjær.

At byggeriet går hurtigt betyder naturligvis ikke, at der slækkes på sikkerhed og myndighedskrav. Både bygningsreglementet og de tekniske forskrifter (som indebærer skærpede krav til brandforanstaltninger) overholdes naturligvis til punkt og prikke. 

Som det ses på billederne herover er stålrammerne, som danner skelettet på lagerhallen, opført. På taget er trapezplader og ovenlys monteret. I øjeblikket arbejdes på at lægge isolering og pap på taget og i næste uge rejses betonelementerne, som skal udgøre facaderne på byggeriet.

 

 

Du kan læse mere om byggeriet på referencen om Bogense Plast 

 

Helsingør Erhvervspark

På Sjælland udvider Helsingør Erhvervspark med en tilbygning på 440 m² isoleret lagerhal, som skal rumme pulterrum til udlejning. Hallen skal fremstå som den eksisterende – med tag af sort bølgeeternit og facader af sort sinusstålplade med lodrette bølger. Hallen opføres med gulvvarme, som holder hallen frostfri, så hallen er egnet til opbevaring året rundt – uden at spilde energi på decideret opvarmning af hallen.  

Der er rejst stålspær, monteret træåser og forskalling, og netop nu monteres tagplader.  Facader og tag monteres inden for 2 uger.

Lagerbyggeri på Sjælland, Helsingør Erhvervspark

 

Skovdahlholm

Hos Skovdahlholm I Holstebro opføres et 2-delt lager på i alt 877 m² op ad en eksisterende lagerbygning. Ligesom lageret i Helsingør skal denne hal anvendes som lagerhotel.

Hallen opføres i stålspær med letkonstruktion bestående af træåser med sinusbeklædning.

Hallen er nu lukket, og den indvendige beklædning er afsluttet. Lige nu arbejdes på den udvendige beklædning.   

Lagerbyggeri i Jylland, Skovdahlholm Holstebro

 

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk