11.10.2016

Konditorskole godt på vej

Gråkjær opfører i øjeblikket ny konditorskole til ZBC Ringsted. Byggeriet indeholder undervisningslokaler for kommende konditorer – herunder nyt ismejeri og fryse- og kølerum

Byggeriet af den nye bygning er på i alt 630 m2, som tilbygges en eksisterende bygning. Desuden bliver der ombygget eksisterende arealer på ca. 350 m2.

Byggeriet skrider godt frem, og som det ses på billederne herover, er den nye bygning nu lukket. Lige nu arbejdes der på de sidste installationsarbejder over loftet i den nye bygningsdel, samtidigt med at fliserne m2 for m2 bliver klistret på væggene. Et flisearbejde som forventes afsluttet om et par uger. Herefter vil loftet, som er et almindeligt akustisk loft i synlig skinne system, blive monteret.

I den del af det eksisterende byggeri der i øjeblikket renoveres, er nedbrydningsarbejdet afsluttet og nye omklædningskerner opstilles, efter at der har været en del planlagte omlægninger af eksisterende installationer. Maleren forventes at starte sine arbejder i slutningen af næste uge.

Sammenbygningen mellem den nye og eksisterende bygning har budt på flere overraskelser, og har blandt andet krævet flytning af flere stålsøjler. På trods af ”overraskelserne” følger byggeriet den oprindelige tidsplan. Det samlede projekt står efter planen færdig i januar 2017.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk