27.2.2018

Klar til flere nye lejere i Blomstergården

1. februar kunne 21 nye lejere flytte ind i Blomstergården i Næstved, hvor 2. etape nu står færdig. 3. etape starter om kort tid

Blomstergårdens 2. etape består af 21 lejligheder, opført i forlængelse af 1. etape og med samme udseende. 2. etape var fuldt udlejet allerede inden soklerne var støbt. De 21 lejligheder er en blanding af 1-, 2- og 3-værelses lejligheder.    

På trods af en stram tidsplan, så er byggeprocessen forløbet i et jævn flow med stort set samme bemanding som på etape 1. Det betyder meget for arbejdsgangen på byggeprojektet, at alle kender hinanden, arbejdsrytmen og forventningerne til det udførte arbejde. Med få udskiftninger udføres 3. etape af Blomstergården derfor også af de samme entreprenører.

3. etape på vej

Gråkjær opstarter byggeriet af endnu 52 lejligheder, Blomstergården etape 3. Med tredje etape er byggeriet komplet og har bygninger på alle sider omkring den grønne gårdhave.

”Byggeriet af 3. etape går i gang snarest mulig. Grunden er allerede totalt ryddet og klar til byggestart, så vi går i gang så snart frosten forsvinder igen. Vi glæder os til at komme i jorden og gøre Blomstergården helt færdigt”, fortæller projektleder Niels Tarp.

Lejlighederne i Blomstergården er meget eftertragtede, med sin placering centralt i Næstved. Udlejningen af 3. etape er endnu ikke gået i gang, men der er startet en venteliste for unge der ønsker plads i en af ungdomsboligerne. Se mere på Blomstergårdens Facebookside.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk