29.3.2017

Investorbesøg på Tranevej

Investorer i boligprojektet i København NV fik 'en ristet' i pølsevognen og indblik i byggeprocessen.

Torsdag 23. marts fik teamet på byggepladsen på Tranevej, en rolig sidegade tæt på det pulserende Nørrebro og med kort afstand til City, besøg af bygherren Koncenton og projektets investorer.

I strålende solskin viste byggeleder Bjarne Edske rundt i bygningen og på byggepladsen i København NV, hvor han og resten af projektteamet opfører 25 boliger.

Rundvisningen gav bygherre og investorer et indblik i byggeprocessen. Her kunne de se de første 3 etager af byggeriet, som nu er rejst. I stueplan er bygningen lukket med vinduer og døre, så investorerne fik et godt indtryk af, hvordan byggeriet kommer til at se ud, når det er færdigt. De har naturligvis set tegninger af byggeriet, men har nu også mere håndgribelige indtryk af deres investering. Interessen og spørgelysten omkring byggeriet var stor blandt de fremmødte investorer. 

På rundvisningen kunne investorerne se indretningen af lejligheder og processen, hvor de materialer, der skal bruges i de enkelte lejligheder, kranes ind i bygningen inden næste etage monteres. Det gælder blandt andet badkabiner, der leveres færdigsamlede med alt fra sanitet og el til toiletrulleholder. De kunne også se kælderen med P-pladser og elevator hele vejen til tagterrassen.

Dagen blev afsluttet med den (i byggebranchen) traditionelle menu ved gilde på byggepladsen:  ’en ristet’ fra den pølsevogn, der i dagens anledning var opsat foran bygningen.

Vil du læse mere om projektet på Tranevej, København NV eller Gråkjærs andre boligsager?

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk