4.3.2015

Indvielse af VIA University College Holstebro

Studerende og ansatte rykker ind i spritnyt center

Omkring 200 ansatte og studerende, var mødt op for at se VIA University College's nye Center for Læring og Træning i Holstebro, hvor Gråkjær har været totalentreprenør. De kom nysgerrigt for at høre talerne, musikken og opleve den smukt indrettede bygning. VIA University College's var også stolte over og glade for deres flotte bygning og glæder sig til at tage den i brug.

Kun 3 år fra første tanke står et smukt Center for Læring og Træning færdigt i Holstebro. Byggeriet er blevet opført i tæt og unikt samarbejde med alle involverede. ”Hele byggeprocessen er forløbet uden komplikationer. Samarbejdet mellem bygherre, rådgiver og totalentreprenøren imellem har været fantastisk”, udtaler Gråkjærs projektleder Torben Mortensen.

Med det nye Center bliver VIA University college’s store ønske om bedre faciliteter opfyldt. Asbjørn Christensen, VIA University College’s adm. direktør, takkede for et godt kvalitetsprojekt og takkede Gråkjær og håndværkerne for professionelt håndtering af byggeprocessen og det gode håndværk.

Gråkjærs projekt er bygget på hjemmebane i Holstebro. Jan Larsen adm. direktør udtrykte i sin tale at det er specielt at få lov til at vise Gråkjærs evner på hjemmebane, og at Gråkjær er stolte over at være med til at løfte det lokale projekt!

 

 

 

 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk