31.8.2016

Indvielse af Gammelrand Betons nye produktionshal

Medarbejderne blev inviteret indenfor i Gammelrand Betons nye produktionshal, hvor lokale materialer er udnyttet til fulde

Fredag 26. august indviede Gammelrand Betons 70 medarbejdere den nye hal, som Gråkjær har opført. Medarbejderne blev inviteret på pølser og brød og et kig indenfor i den nye hal, som efter planen skal rumme produktion af blandt andet specialbrønde og specielle dele støbt på bestilling.

Byggeriet indeholder 1.764 m² produktionshal med sidebygning, som indeholder kontor- og personalefaciliteter.

Hallen er opført i sandwichbetonelementer. Gammelrand Betons egne råvarer er blevet udnyttet i byggeriet, blandt andet stammer stenene i den fritlagte beton på facadeelementerne fra området. Også betongulvet er støbt af Gammelrand Betons egne materialer.

Grunden hvor hallen er opført, har tidligere været en grusgrav. Derfor havde bygherre en større opgave inden byggeriet gik i gang. Der blev fjernet 60.000 m3 opfyld og etableret en ny sandpude, som naturligvis også var fra egen produktion.

sn.dk kan du læse mere om bygherren og byggeriet. Avisen skriver blandt andet:

”Både tidsplan og budget er blevet holdt i byggeriet af den nye hal på Gammelrand Skærvefabrik og Gammelrand Betons arealer”. 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk