11.5.2015

Idrætshal på Gribskov Efterskole sikrer større fysisk aktivering af elever

Elever på Gribskov Efterskole kan se frem til en topmoderne idrætshal, hvor de kan blive aktiveret med håndbold, basketball, badminton, gymnastik - og en 60 m² stor udfordrende klatrevæg!

I det nordsjællandske går Gråkjær Industribyg A/S snart i gang med at opføre en 1.490 m² stor idrætshal til Gribskov Efterskole, der med den nye hal kan undervise eleverne i egne bygninger og derved leve op til den nye skolereform, der stiller krav om større fysisk aktivering af eleverne.

”Idrætshallen er lidt af en multihal”, udtaler regional salgschef hos Gråkjær, Benny Hansen, ”Gribskov Efterskole får en fuld håndboldhal, men også baner til basketball, badminton, tennis og gymnastik. Ikke mindst bliver der monteret en 60 m² stor og krævende klatrevæg, som skal udfordre elever og lærere på efterskolen. Desuden er det skolens ønske at åbne hallen for offentligheden.”

Idrætshallen bliver opført i to plan. I den ene ende udnytter man, at håndboldhallen får højt til loftet, hvorimod man i den anden ende har placeret lokaler i stueplan til elev-omklædning, bad og toiletter, depoter og teknik samt et anretterkøkken. På 1. sal bliver idrætshallens læreromklædning og fitnessrum placeret, hvor holdaktiviteter som styrketræning og zumba kan udfoldes.

Idrætshallen opvarmes via luft-vand-varmepumper og er også forberedt for senere montage af solceller på taget.

Idrætshallen bliver opført med bærende stålspær monteret med præfabrikerede tag- og facade træelementer, som igen beklædes i kombination af sinus stålplader samt cementfiberplader. 

Gråkjær er totalentreprenør og Tegnestuen Møllestræde i Hillerød er bygherrerådgiver på byggeriet. 

Byggeriet forventes at gå i gang til juni og være klar til aflevering til februar 2016.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk