23.2.2010

Gråkjær udfører pt 2 byggerier for Krifa og er yderligere blevet prækvalificeret til nyt hovedkontor

Nyt hovedkvarter til Krifa

Gråkjær Industribyg er blandt 29 ansøgere blevet prækvalificeret til at give tilbud på opførelsen af nyt hovedkontor for ”Krifa” i Lisbjerg Erhvervspark. Projektet har en totalsum på 160 mio. kr.

 

 Der er foretaget en vurdering af samtlige virksomheders økonomiske, tekniske og faglige kapaciteter, referenceprojekter samt nøgletal/karakterbog fra tidligere udførte byggeopgaver. 

Krifa har blandt de egnede og kvalificerede ansøgere, truffet beslutning om at prækvalificere 3 virksomheder, der i lyset af den udbudte totalentrepriseopgave har de bedste kompetencer og samtidig en tilstrækkelig økonomisk, teknisk og faglig kapacitet til at løfte opgaven. Heriblandt er Gråkjær A/S.

 

- Vi ser frem til samarbejdet med GPP Arkitekterne, Ting og Wainø Landskabsarkitekter og Midtconsult A/S, som er med i konsortiet, der arbejder på projektet udtaler Henrik Skaarup, regionschef Gråkjær Industribyg og fortsætter:

 

- Vi har i forvejen opført to byggerier for Krifa, og der har været stor tilfredshed med byggeprocessen fra byherrens side, så nu gælder det hovedkvarteret.

 

Byggeriet forventes at have opstart i foråret
 

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk