11.10.2018

Gråkjær tiltrak studerende hos VIA Holstebro

Kommende bygningskonstruktører hørte interesseret på proces- og tegnestuearbejde i Gråkjærs fiskeopdrætsanlæg.

Onsdag var Gråkjær Aqua til Company Day hos VIA i Holstebro.  Omkring 114 bygningskonstruktør-studerende havde tilmeldt sig Company Day. Sammen med 4 andre virksomheder havde Gråkjær mulighed for at gøre sig attraktive over for de studerende på bygningskonstruktøruddannelsen.  Gråkjær Aquas tekniske direktør, Kim Mosgaard og bygningskonstruktør Dennis Ellemann fremlagde en virksomhedspræsentation med fokus på den rivende udvikling indenfor aquaculture, og rundede af med, hvad der kan tilbydes kommende praktikanter af opgaver og muligheder for at udvikle sig.

Ja til nye eventyr

Det er altid sjovt og sundt at komme ud, når man til daglig arbejder fuldt fokuseret i fiskeuniverset. Det var tydeligt for mig, at landbaseret fiskeopdrætsanlæg er et ukendt territorie for de fleste af de studerende på bygningskonstruktøruddannelsen. Jeg mærkede dog en stor interesse omkring vores fiskeopdrætsanlæg og det proces- og tegnestuearbejde, de studerende kan bidrage med, hvis de kommer i praktik hos os. Jeg var overrasket over at opleve, at de fleste studerende så positivt på muligheden for at rejse ud til de nye projekter, som vi har henholdsvis i Norge, Sydafrika, Dubai og New Zealand”, udtaler Gråkjærs tekniske direktør, Kim Mosgaard.

Er du interesseret i at blive Gråkjær Aquas nye bygningskonstruktørpraktikant, så find praktikopslaget og søg plaktikpladsen her. Du kan også søge mere information omkring det at være i praktik hos Gråkjær her.

Gråkjær A/S, Fabersvej 15, DK-7500 Holstebro  ·  Tlf. +45 96 13 55 55  ·  graakjaer@graakjaer.dk